شعر مدح و مناجات امام رضا (ع)

هوای سینه

امشب هوای سینه روحانیست یاران

دنیا به چشمانم چه نورانیست یاران

امشب دلم شور عجیبی باز دارد

صحن دلم ابری و طوفانیست یاران

از غصه نه این بار از شادیست اشکم

چشمم دوباره سخت بارانیست یاران

امشب تمام التماسم وصل یار است

کمتر اگر خواهم که نادانیست یاران

ما و رهایی از کمند یار؟؟ هیهات…

دل در حصار عشق زندانیست یاران

هستم غلام درگه سلطان عالم

ارباب من شاه خراسانیست یاران

بر دل رسد عطر حضورش…شاه آمد

پایان آن دوران هجرانیست یاران

کافر سخن کوتاه کن اسرار پنهان

گاهی سخن عین پشیمانیست یاران

 

محمد  هاشم مصطفوی

نمایش بیشتر

اشعار مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. آزادي بيان – حق و عدالت – مقدسات – دهكده جهاني
    ماجراي توهين به پيامبر عزيز واقعا در دنيا پيچيد و اعتراضات زيادي را برانگيخت اما نكات زيادي وجود دارد كه بايد به آنها اشاره كرد.

    ۱- مقدسات چيستند و شامل چه مسائلي مي شوند؟ آيا شامل تمام مذاهب و اديان مانند اسلام ، مسيحيت ، بودائيان ، كابالا و فرقه هاي بيشمار عرفاني مي شود و يا خير ؟ آيا مي توان هر مسلكي كه مثلا بالاي ۱۰۰ ميليون پيرو دارند را جزء مقدسات شمرد؟

    ۲- توهين چيست و مرز آن با نقد صريح ، كاريكاتور ، روشنگري و هشدار چيست ؟ اگر كسي خواست با انحرافات و خرافات جدي در دين و مسلكها مبارزه و روشنگري كند تكليفش چيست ؟اگر كسي خواست خطر جدي مانند تشعشعات هسته اي و يا زباله هاي مسموم و يا سنتهاي ثابت شده غلط را به چالش بكشد تكليفش چيست؟

    ۳- حكومتها غالبا تمركزگرا ، توجيه گر و طالب قدرت مطلق هستند، چگونه شهروندان عادي مي توانند به نقد ، شكايت و حق خواهي از قدرت برخيزند و متهم به فساد ، تشويش اذهان عمومي ، توهين و … نشوند . حكومتها و روساي مملكت داراي ارتش ، رسانه ، هوادار و جمعيت طرفدار هستند و معمولا از پشتيباني قوه قضائيه سود مي برند ؛ در اين نبرد ناعادلانه بين عامه و قدرت چگونه حق مي توانند پيروز شود و ضعيف پايمال نشود؟

    ۴- در متون مذهبي داريم به علي ع در مسجد توهين مي شد و ايشان مقابله به مثل نمي كردند . آيا اين رفتار علي ع ناشي از بزرگ منشي فردي ايشان و يا مظلوميتشان بود و يا بعنوان حاكم مسلمانان مدارا از جايگاه قدرت را وظيفه حاكميت و شان حاكم مي دانستند؟

    ۵- بزرگترين مقدسات را حق و عدالت تعريف كرده اند و همه مقدسات ديگر چون نسبتي با اين دو اصل داشته اند مقدس شمرده شده اند . جايگاه آزادي بيان هم چون روشنگري و دستيابي به حقيقت است جايگاه والايي است .آيا در مسير روشنگري مي شود توهين كرد و اگر توهيني صورت گرفت و عدالتي نقض شد راه مقابله با آن چيست و در چه سطحي بايد مقابله كرد؟

    ۸- در دهكده جهاني امروز و عصر رسانه هاي ديجيتال و مجازي آيا مي توان رسانه ها را كنترل كرد ؟ آيا مي توان هرچه مي نويسند يا پخش مي كنند به كنترل درآورد ؟ اگر توهين و يا نشر اكاذيبي صورت گرفت چگونه مي توان برخورد كرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

دکمه بازگشت به بالا